iskalnik po slovenskih forumih forumi globina.net
net igre
staregate.com
Home / Domov : Forums : Tutorials : Search : Covers : Subtitles : Login or Register tvoj ip: 38.103.63.16 US

Registriraj seIšči Pomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava
Odgovori na to temo Stran: 1/1
Predelava moje spletne strani
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Predelava moje spletne strani 
www.inter-tuning.org  
To je moja spletna stran. Je mednarodni avtomobilistični portal. Ker pa sem v zadnjem času bolj malo gor je vse v mirovanju. Ker pa so več ali manj vsi portali z avtomobili monotoni oz. imajo vse isto...Jaz pa bi rad mal popestril moj portal in iščem nekoga, ki bi izdelal oz. predelal mojo spletno stran. Im am host 2TB, tako da glede prostora ni problema....

Torej, zanima me, če se da narediti tako, da bi lahko vsak naredil svoj kotiček z omejenim prostorom, in sicer z nekaj funkcijami (barve, ozadja, upload slik itd.)...Primer moje predstavitve na eni strani:
http://www.cardomain.com/ride/2962752
Tudi stran nekako v taki podobi...

Pa da bi imelo funkcije ocenjevanja, lestvice (top100, top dneva, tedna, top po znamkah) itd...

Vse in še več lahko prek MSNja, tudi o ceni itd...

bombastic86@hotmail.com

hvala

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
nobenga interesenta?  Rolling Eyes

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
odvisno od tega kakšen budget maš  Smile

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
pomotoma je blo zaklenjeno.

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
vse po dogovoru, kvaliteti in hitrosti... Kork sem že dejal, če ma kdo znanje, čas in idejo kako to izpeljat naj me kontaktira pove kaj bi on naredil, pa se zmenmo...
težko rečem zdaj eno ceno, ker bo lahko ponudba višja od pričakovane ali pa precej nižja...Wink

Odgovori s citatom
Prispevek  
No ja res ne morš vedet kolk točno bo cifra zdej 200€ +- ne igra vloge, dokler imaš na voljo nekaj 1000€ veš pa verjretno da narod pali 1000 in več € že za običen design strani kaj šele da se bi s kodo zezu.

Povej do kolk cca sežeš pa se bo garant najdl par resnih interesentov.  LP

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ne, ne nisem mislu, da bi prav izdelal stran oz, galerijo ampak da če bi se dalo predelat oz. dobit kakšno, ki bi bla primerna oz. podobna mojim željam...vem da se dobi za druge verzije, sam za fusion nisem prepričan...

Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran: 1/1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

staregate.com © 2004-2008 Twarlock, All Rights Reserved

Legal Notices  |  Disclamer  |  Privacy  |  Terms of Service