iskalnik po slovenskih forumih forumi globina.net
net igre
staregate.com
Home / Domov : Forums : Tutorials : Search : Covers : Subtitles : Login or Register tvoj ip: 38.103.63.16 US

Registriraj seIšči Pomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava
Odgovori na to temo Stran: 1/2
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
COD4 mss32.dll
Ali ste imeli probleme z COD4 od Razor1911 na partisu.

Da 20% 20% ( 5 )
Ne 44% 44% ( 11 )
Nisem downlodal od tam 36% 36% ( 9 )

Skupaj glasov : 25
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek COD4 mss32.dll 
Na Partisu sem downloadal COD4 od Razor in tudi crack fix. Vendar ko sedaj zaženem igro (pravilno crackano seveda) mi napiše "C:\....\Call of Duty 4 - Modern Warfare\mss32.dll is either not designed to run on windows or it contains an error. Try installing the progrma again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support." Levo zgoraj pa piše "iw3sp.exe-Bad Image". Sedaj pa res ne vem kaj naj naredim. Poskušal sem na novo installirati in to 3x vendat ni delovalo. Lepo vas prosim za pomoč!!!!

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
men iz partisa ni delu... z blinka je pa delu

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
Vredu najlepša hvala vegeta. Predvsem pa hvala za hiter odgovor.

Odgovori s citatom
Prispevek  
Men tud ni delu pa sm zamenju krek iz demonoid ok 3mb.

Odgovori s citatom
Prispevek  
Sem downloado z blinka pa mi je isto sporočilo pokazalo. Čeprav imam crack fix. Sedaj pa res ne vem niti približno kaj na še naredim. Edino če še probam drug seril in ne priloženega!!!!!

Odgovori s citatom
Prispevek  
Serial nima veze samo crack a si probu še update naložit?

Odgovori s citatom
Prispevek  
Kirega??? 1.4 al 1.5 ker sn mel oba ampak z načnim creckom.

Odgovori s citatom
Prispevek  
Čudn da ti noben krek ne prime probi kreke iz tle http://www.gamecopyworld.com/
Lah ti jz pošlem unga mojga sm morš pol odstrant update da je sm špil iz DVDja gor.

Odgovori s citatom
Prispevek  
Pomojem ni zarad cracka ker ko je bil crack originaln mi niti tega ni pokazalo. Pomojem je kaj druga samo ne vem kaj.

(edit)
Ah pozabil sem napisati da imam računalnik z visto 32bit , sedaj sem pozabil kako se reče najbolšo v glavnem, 2GB rama, 256mb grafične nvidia 7800GT ki je nekako navita na 1GB..... Če še je kaj pomembnega kar bi lahko bilo pomembno pa vprašajte in če bom vedel vam odgovorim.. ah in procesor mam AMD athlon 64 3500+ 2,21.

(edit 2)
Sedaj sem downloadal mss32.dll preko dll downloads in mi je ob zagonu igre napisalo novo sporočilo "The procedure entry _AIL_speaker_configuration@20 could not be located in the dynamic link library mss32.dll." kaj za vraga je pa sedaj to ????

Odgovori s citatom
Prispevek  
vrjetno prestara verzija .dll Razz reci nekomu k ma COD4 naj ti poslje mss32.dll Smile

lp

Odgovori s citatom
Prispevek  
Hvala bom probal to dobit, če ne pa si bom danes vrjetno kr kupil ker toliko muke za eno igro ne vem no.

(edit)
No super vsi moji prijatelji imajo deinstaliran COD4 in nimajo niti setup-a.

Odgovori s citatom
Prispevek  
mel isti problem  s tem razorjem...sem reinstalliral igro najman desetkrat pol sm pa rešu tko, da je nism več inštaliru v X:/program files/activision... ampak sem inštaliru v X:/Program files/cod4...sam spremennu sm mapo v kiro po inštaliral...men je to delal pa mi je tud zmiri jalal da mi ena datoteka manjka...pol sm tisto dubu mi je še ena manjkala pa tak :S

Odgovori s citatom
Prispevek  
Sem probal zdaj tud to pa sper je isto naredlo. Zdaj pa sem brez vsake ideje kaj še naj nardim. Sem si htel dans original kupit in kot je blo za pričakovat v bigbangu niso meli!!!!!!!!!!!  Confused  Mad  Evil or Very Mad

(edit)
Žal tud to ni delovalo. Če prej nisem imel idej potem pa res ne vem kako se reče mojemu trenutnemu stanju.

Odgovori s citatom
Prispevek  
evo ti moj http://uploaded.to/?id=pz58df file verzija 1.5 iz xfire dol direkt nimam crackan je pa od Razorja1911

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
urossx najlepša hvala za ta file vse je super vendar sedaj potrebujem še datoteko binkw32.dll!!! imaš morda tud to ?

Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran: 1/2
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

staregate.com © 2004-2008 Twarlock, All Rights Reserved

Legal Notices  |  Disclamer  |  Privacy  |  Terms of Service