|
Stran: 1/1
|
| Avtor |
Sporočilo |
BooMbAsTiC
Newbie

Pridružen/-a: Apr 17, 2006
|
 Predelava moje spletne strani
www.inter-tuning.org
To je moja spletna stran. Je mednarodni avtomobilistični portal. Ker pa sem v zadnjem času bolj malo gor je vse v mirovanju. Ker pa so več ali manj vsi portali z avtomobili monotoni oz. imajo vse isto...Jaz pa bi rad mal popestril moj portal in iščem nekoga, ki bi izdelal oz. predelal mojo spletno stran. Im am host 2TB, tako da glede prostora ni problema....
Torej, zanima me, če se da narediti tako, da bi lahko vsak naredil svoj kotiček z omejenim prostorom, in sicer z nekaj funkcijami (barve, ozadja, upload slik itd.)...Primer moje predstavitve na eni strani:
http://www.cardomain.com/ride/2962752
Tudi stran nekako v taki podobi...
Pa da bi imelo funkcije ocenjevanja, lestvice (top100, top dneva, tedna, top po znamkah) itd...
Vse in še več lahko prek MSNja, tudi o ceni itd...
bombastic86@hotmail.com
hvala
|
| Pet Maj 09, 2008 19:26 pm |
|
 |
BooMbAsTiC
Newbie

|
nobenga interesenta?
|
| Ned Maj 11, 2008 11:24 am |
|
 |
Twarlock
Ancient

Pridružen/-a: Jul 23, 2004
|
odvisno od tega kakšen budget maš
|
| Ned Maj 11, 2008 12:17 pm |
|
 |
Twarlock
Ancient

Pridružen/-a: Jul 23, 2004
|
pomotoma je blo zaklenjeno.
|
| Sre Maj 14, 2008 11:33 am |
|
 |
BooMbAsTiC
Newbie

|
vse po dogovoru, kvaliteti in hitrosti... Kork sem že dejal, če ma kdo znanje, čas in idejo kako to izpeljat naj me kontaktira pove kaj bi on naredil, pa se zmenmo...
težko rečem zdaj eno ceno, ker bo lahko ponudba višja od pričakovane ali pa precej nižja...
|
| Sre Maj 14, 2008 13:06 pm |
|
 |
zbarglja
System Lord

Pridružen/-a: Mar 09, 2005
Kraj: moje mesto
|
No ja res ne morš vedet kolk točno bo cifra zdej 200€ +- ne igra vloge, dokler imaš na voljo nekaj 1000€ veš pa verjretno da narod pali 1000 in več € že za običen design strani kaj šele da se bi s kodo zezu.
Povej do kolk cca sežeš pa se bo garant najdl par resnih interesentov. LP
|
| Sre Maj 14, 2008 13:14 pm |
|
 |
BooMbAsTiC
Newbie

|
Ne, ne nisem mislu, da bi prav izdelal stran oz, galerijo ampak da če bi se dalo predelat oz. dobit kakšno, ki bi bla primerna oz. podobna mojim željam...vem da se dobi za druge verzije, sam za fusion nisem prepričan...
|
| Sre Maj 14, 2008 22:26 pm |
|
 |
|
|
Danes je Čet Jul 24, 2008 01:06 am | Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
|
Stran: 1/1
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|